דירת מגורים – קרית השרון, נתניה

דירה חדשה שנרכשה ע"י זוג צעיר, הורים לתינוקות שביקשו לייצור חלל מרווח שיאפשר תנועה חופשית לילדים קטנים, עם קריצות של צבע.

אזור המטבח הופרד ע"י קיר בגובה חלקי שמאפשר אינטימיות למטבח אך מאידך, מעצים את תחושת המרחב. במקביל, גובה הקיר אפשר שמירה על קשר עין ופיקוח על התינוקות מכל אזור.

ריצוף הדירה באריחים היה נותן תחושה של חלל קר, היות ונשארו הרבה אזורים פתוחים ולכן, בחרתי לחפות את הרצפה בפרקט – מה שנתן תחושה חמימה ואפשר לתינוקות זחילה נעימה.

את הריהוט על הרצפה החליפו מדפי גבס לגובה וכך אפשר לדיירים להציג חפצי נוי ללא חשש מגישה של הילדים.

נגיעות הצבע הושגו ע"י שימוש בכיסאות צבעוניים בעמדת האכילה וקריצה נוספת של צבע בדמות הדום בחלל ההסבה. ריבוי של צבע בשילוב עם צעצועי ילדים בסלון, היה עשוי לייצור עומס צבעוני ולכן הצבע הופיע ברמיזה בלבד וחזר על עצמו גם בסלון. שירותי האורחים קיבלו מראה דרמטי ע"י שימוש באריחים אדומים.